Vandr Svišťů (12.-14.6.2020)

Sešli jsme se (Cihla, Vítel, Wíteč, Ondra, Vojta a Houba) na hlavním nádraží, pak jsme jeli asi půl hodiny autobusem a přestoupili na vlak. Vystoupili jsme v Blatně a šli jsme směrem Žihle. Po půl km cesty jsme šli do velikého kopce, když jsme vyšli nahoru, létal tam létající slon (sršeň). Šli jsme kolem velkých luk, až jsme došli do lesa, kde jsme se utábořili a šli jsme hrát. Martin se rozběhl a přetrhl lano, na kterém ležela plachta. Postavili jsme ji znovu a šli jsme spát.

Ráno, když jsme vstávali, Wíteč se pořezal a spálil o lano. Vyrazili jsme. Vyšli jsme na kopec, kde jsme se naobědvali, pak jsme sešli dolů a šli jsme do Rabštejna. V Rabštejně jsme si dali nanuky a malinovku. Vyšli jsme na veliký kopec a tam jsme se utábořili. Šli jsme hrát na chvilku frisbee a vrátili jsme se zpátky a odpočinuli si. Pak jsme šli hrát znovu kromě Vojty a Wíteče, kteří tam jedli vánočku. Pak se šlo k řece kromě mě, Vojty a Wíteče. Postavili jsme obří pilu. Pak jsme si uvařili večeři a šli jsme spát.

Vyrazili jsme k Viklanu, kde jsme si udělali oběd. Dojedli jsme a začalo pršet. Rychle jsme prošli kolem Báby a Dědka, kde už nám čvachtalo v botách a byli jsme celý mokrý. Byli jsme už kousek od Žihle a spadl jsme do potoka. Vylezl jsme a nastoupili jsme do vlaku. Přestoupili jsme na autobus a jeli jsme na nádraží.

zapsal Houba