Praha plná strašidel (10.-12.1.2020)

V pátek jsme se sešli na nádraží (celkem nás bylo 23). V kupéčcích jsme dostali šifry na procvičení. V Praze jsme se rozdělili na skupiny 1 a 2. Když jsme přišli do klubovny (na Bílé Hoře), rozdělili jsme se na spáče a nespáče, kde jsme taky dostali šifry (v kupé i v pokoji jsem to luštil já). Poté jsme se najedli a šlo se spát (kdo chtěl, mohl hrát hru uáá).

Sobota

Ráno nás probudil budíček a rozcvička (nejhorší část dne), po snídani jsme šli na Petřín (aby jsme jeli lodí, tak nás ÝTý vzal přes celou Prahu), po výstupu jsme šli do zrcadlového bludiště, kde jsme si užili legraci. Aby jsme jenom nehubli, tak jsme měli výživnej oběd. Sestup jsme jeli lanovkou.

Pak byl závod. Kategorie A: Svišti (já, Ríša, Wíteč) 9. ze 70ti, Zubice (Sofča, Pískle, Sandra) diskvalifikované (překročily časový limit). Kategorie B: Rysové (Zvdiš, Hugo, Ondra malý) 6. ze 123, Ledňáčci (M1, MP3, Vašek) 21. ze 123. Kategorie C: Rysové (Cvrček, Fany, Anče – pojmenovaly se Čumáčci) 39. ze 60ti, trosky Káňat (Martin, Pavouk) 29. ze 60ti.

V klubovně se hrálo Městečko Palermo a pak se šlo spát.

Neděle

Rozcvička byla plná her a ještě když bylo uklizeno, hrála se kolíkovaná. Pak se jelo na Vyšehrad, kde se hrála hra s pašováním lístečků. Pak jsme navštívili hrob Antonína Benjamina Svojsíka. Cesta pak už vedla na nádraží.  Samozřejmě jsme na nádraží čekali na vlak. Cestou zpátky jsme už šifry neluštili. Na nádraží jsme se rozloučili a rozešli.

zapsal VíteL