Zubice (se) grilovaly

Pátek 

V pátek 31. května odpoledne jsme se sešly na konečné tramvaje č. 4 a vyrazily jsme pěškobusem na Valchu, kde má Ádina babička chatu. Na(ne)štěstí nám počasí přálo, takže jsme šly v největším horku. Naší malou výpravu v pravidelných oválech obíhal Špunt.

Jen co jsme přišly a patřičně jsme doplnily tekutiny, jsme si začaly stavět stany, abychom měly kde přenocovat. Po tom, co jsme si postavily a vybalily vše potřebné, rozdělaly holky oheň, abychom měly kde ugrilovat večeři… Obešlo se to dokonce bez popálenin a hladových žaludků, což je fajn :). O deváté večerní hodině se z našich repráčků ozvala hudba a začala naše minidiskotéka. Tančilo se, zpívalo se a jen tak se blblo. A bylo to moc fajn. Následovala už jen večerka a nějaký ten spánek.

 

Sobota

Když se mně a Ádě podařilo všechny vyhnat ze stanů, čekala nás trocha ranní jógy neboli Pozdrav slunci. Po tak trochu jiné rozcvičce jsme se všechny najedly. Okolo deváté jsme si sbalily nějaké věci na takovou menší procházku po okolí, kde jsme se kochaly přírodou a umíraly vedrem.

Před polednem jsme byly zpět na chatě a holky zakončily procházku studeným bazénem.

Odpoledne pro nás bylo trochu lenošské. Pletly jsme náramky, hrály hry a koupaly se znovu a znovu. K večeru se na nás přijel podívat Milan, který tam s námi povečeřel, přespal a ráno i posnídal (pozn.: a pro kterého holky předvedly artistické vystoupení 🙂).  Večer probíhal jako v pátek. Po večeři byla diskotéka s propracovanými choreografiemi. Poté už jsme šli všichni spát.

 

Neděle

Ráno bylo krásné, slunečné a znovu ve znamení jógy. Po řádném Pozdravu slunci jsme posnídali. Dopoledne jsme si zopakovali zdravovědu a něco málo si zahráli. Milan se s námi rozloučil a odjel domů, tudíž jsme tam zase měly babinec :).

Daly jsme si brzký oběd a začaly jsme uklízet a balit. Zpět do Plzně jsme šly zase pěšky. Horko bylo nesnesitelné i tenhle den… Když jsme dorazily na konečnou a rodiče si začali rozebírat děti, dali jsme si všichni zmrzlinu, která byla třešničkou na dortu. Myslím, že víkend jsme si všichni užili.

zapsala Káča