Minivýprava Zubic (13. 2. 2016)

Již na schůzce se Zubice domlouvaly na co přesně půjdeme (do kina). Vyhrál to Alvin a Chipmunkové. A tak v sobotu 13.února vyrazila skupinka holek směr klubovna. Uvnitř jsme si skládali papouška, krabičku a kdo chtěl mohl i pejska či kočičku. Když nadešel čas k odchodu, zavřely za sebou klubovnu a vyrazily na konečnou č.4.

Jo a kdo že to všechno s námi šel? Tak určitě nechyběla Kája, která se tak těšila :-), pak tu byla Barča s Julčou, usměvavý(á) Cvrček s Anče a Petruška s mamkou Danou. A jejich doprovod Šimpy a Merry. Cestou byla skvělá nálada a přidalo k tomu, když jsme mohli zamávat řidiči tramvaje :-). Pak jsme vystoupily a vzhůru do Plazy, kde na nás čekala dlouhá řada. Merry s Šimpy koupily lístky, ještě nějakej ten popcorn a hurá do sálu. Obsadily jsme třetí řadu a bylo to super. Film byl nabitý tolika parádními písničkami, že jsme ještě chvíli seděly a vrtěly se na místě. Pak jsme šly pěšourem na Náměstí Republiky, kde jsme si prohlédly andělíčky s jejich čepičkami. Potom už cestou na trolejbus a hurá zpět do kluboven.

Tam na nás čekala Čiky a měla připravené rukodělky. Anče si udělala kočičku, ze které vznikla myš, Petruška přání pro maminku, Šimpy pravého križáka a ostatní si vyráběly záložky nebo přání. Pomalu ale jistě se blížila osmnáctá hodina a my věděly, že se nám nikam nechce. Jenže to už za dveřmi čekali rodiče, takže nezbylo nic jiného než uklidit a rozloučit se :-).

— Merry